Regioweer 28 juli 2019


Het is prima weer met geregeld zon. Het blijft waarschijnlijk droog en het wordt 25 graden. De komende dagen is het licht wisselvallig met naast zon ook kans op enkele buien. De temperatuur daalt naar een graad of 22, maar dinsdag kan het nog 26 graden worden.

De zon schijnt op deze zondag geregeld, maar er zijn ook stapelwolken. Heel misschien komt het vanmiddag tot een regen- of onweersbui. De zwakke oostenwind wordt geleidelijk zuidwest en neemt toe naar matig. De temperatuur stijgt naar een graad of 25.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt, maar droog. De temperatuur daalt naar 18 graden.

Morgen stijgt geregeld de zon, maar later neemt de kans op enkele regen- en onweersbuien weer toe. De temperatuur stijgt naar een graad of 24.

Na het weekend is de temperatuur heel normaal voor de tijd van het jaar. Het wordt 22-24 graden. De zon schijnt geregeld, maar er is ook kans op een enkele bui.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: