Regioweer 27 juli 2019


Het is aanvankelijk nog vrij zonnig, maar geleidelijk neemt de bewolking toe en daarmee ook de kans op onweer. Het wordt 27 graden. De komende dagen is het licht wisselvallig zomerweer met temperaturen die uitkomen tussen 22 en 24 graden.

We zitten vandaag precies op de scheidslijn tussen hete lucht ten noorden en duidelijk koelere lucht ten zuiden van onze streken. De dag begint met zon, maar er zijn ook wolken zichtbaar. Aanvankelijk is het droog, maar vanmiddag neemt de kans op enkele regen- en onweersbuien toe. De temperatuur stijgt naar 27 graden.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt, maar droog. De temperatuur daalt naar 18 graden.

Morgen stijgt geregeld de zon, maar later neemt de kans op enkele regen- en onweersbuien weer toe. De temperatuur stijgt naar een graad of 24.

Na het weekend is de temperatuur heel normaal voor de tijd van het jaar. Het wordt 22-24 graden. De zon schijnt geregeld, maar er is ook kans op een enkele bui.

De foto werd gemaakt door Marcel Frank.

%d bloggers liken dit: