Regioweer 24 juli 2019


Het is ook vandaag heet met veel zon en vanmiddag zo’n 35 graden. Morgen wordt het nog een graadje warmer en ook vrijdag is het met 33 graden nog heet. In het weekend neemt de kans op onweer toe en gaat de temperatuur langzaam omlaag.

Ook op deze woensdag schijnt de zon volop. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. De temperatuur stijgt naar een zeer hoge 35 graden. Later vanmiddag steekt aan zee een verkoelende zeewind op en daalt de temperatuur naar 27-28 graden.

Vanavond en vannacht is het helder en droog. De temperatuur daalt uiteindelijk naar 20 graden.

Morgen weer veel zon en heet. Het wordt zelfs nog een graadje warmer dan vandaag met maximaal 36 graden. Daarbij waait een matige oostenwind. Ook op de stranden is het bloedheet.

Vrijdag wordt ook nog een hete dag met veel zon en een middagtemperatuur van ongeveer 33 graden. In de loop van de dag zien we wel geleidelijk wat bewolking verschijnen.

In het weekend is kans op enkele regen- en onweersbuien. De zon schijnt ook geregeld en de temperatuur wordt langzaam minder hoog. Zaterdag wordt het 28 en zondag ongeveer 25 graden. Daarmee is de ergst hitte voorbij.

De foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

%d bloggers liken dit: