Regioweer 20 juli 2019


Het is bewolkt met buien en vanmiddag is daarbij kans op onweer. Het wordt 23 graden. Vanaf morgen blijft het droog en wordt het steeds warmer. Morgen wordt het 23 en maandag 26 graden. Van dinsdag tot en met donderdag is het tropisch warm.

Het is op deze zaterdag bewolkt en vanuit het westen volgen buien met kans op veel regen in korte tijd. Vanmiddag is bij die buien kans op hagel en onweer. De wind waait uit het zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 23 graden.

Vanavond en vannacht is het droog met flinke opklaringen. Lokaal ontstaat nevel of een mistbank. De temperatuur daalt naar 16 graden.

Morgen schijnt de zon flink, maar in de middag verschijnt er ook sluierbewolking. Het blijft droog en het wordt opnieuw een graad of 23.

Maandag schijnt ook de zon, maar opnieuw is er sluierbewolking zichtbaar. De temperatuur wordt hoger en stijgt naar een zomerse 26 graden.

De rest van de week schijnt de zon flink en wordt het heet. Dinsdag tot en met donderdag worden tropische dagen met temperaturen van 31-33 graden in de regio. Vanaf vrijdag neemt de buienkans toe en wordt het geleidelijk minder heet.

De foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

%d bloggers liken dit: