Regioweer 18 juli 2019


Het is overwegend bewolkt met kans op enkele buien. Ook morgen en in het weekend is de buienkans groot en zaterdag is daarbij kans op onweer. De temperatuur stijgt tot en met zondag naar 22 graden. Na het weekend schijnt de zon en wordt het zomers tot mogelijk tropisch warm.

Er zijn op deze donderdag vrij veel wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Vanochtend is er lokaal al een bui mogelijk, maar vanmiddag volgen meer buien en is ook kans op onweer. De temperatuur stijgt naar ongeveer 22 graden. De wind waait matig uit het zuidwesten.

Vanavond nog enkele buien, komende nacht is het droog met later enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 15 graden,

Morgen schijnt in de ochtend af en toe de zon, maar in de middag komt het weer tot enkele buien. De kans op onweer is klein. De temperatuur stijgt naar 22 graden.

In het weekend is zaterdag kans op enkele regen- en onweersbuien. Zondag is landinwaarts kans op een bui en lijkt het in onze (westelijke) regio droog te blijven. Zo nu en dan schijnt op beide dagen ook de zon. De temperatuur stijgt aar ongeveer 22 graden.

Na het weekend schijnt de zon flink en wordt het zomers tot mogelijk tropisch warm. De temperatuur stijgt maandag naar ongeveer 27 graden, de rest van de week liggen de maxima veelal tussen de 28 en 30 graden.

De foto werd gemaakt door Monique Bormans.

%d bloggers liken dit: