Regioweer 16 juli 2019


Het is aanvankelijk bewolkt, maar vanmiddag komt de zon tevoorschijn. Het blijft droog en het wordt 19 graden. Vanaf morgen schijnt geregeld de zon, maar vanaf donderdag is er ook weer kans op buien. De temperatuur wordt hoger en stijgt naar 22-25 graden.

Aanvankelijk is het op deze dinsdag bewolkt. Vanmiddag breekt de bewolking en uiteindelijk schijnt de zon flink. Het blijft droog en het wordt een graad of 19.

Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en daardoor is de gedeeltelijke maansverduistering goed zichtbaar. De temperatuur daalt naar 13 graden.

Morgen is het vrij zonnig. Er is hooguit wat sluierbewolking zichtbaar en het blijft in onze regio droog. In het binnenland komen stapelwolken tot ontwikkeling en in de middag is kans op een bui. De temperatuur stijgt naar een aangename 22 graden.

De rest van de week en komend weekend schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Dagelijks is kans op buien en vooral zaterdag is daarbij ook onweer mogelijk. De temperatuur stijgt donderdag en vrijdag naar 22-23 graden. In het weekend kan het 24-25 graden worden.

Na het weekend lijkt het nog wat warmer te worden met temperaturen boven de 25 graden.