Regioweer 14 juli 2019


Het is vandaag en morgen koel zomerweer met temperaturen van een graad of 18. Vanaf dinsdag wordt het warmer met aan het eind van de week temperaturen van 22-25 graden. De eerste dagen is het bewolkt, later schijnt geregeld de zon. Aan het eind van de week neemt de kans op buien toe.

Met een matige en aan zee soms een vrij krachtige noorden- tot noordwestenwind wordt op deze zondag koele lucht aangevoerd met vrij veel bewolking. Uit die bewolking kans het soms wat spetteren en de zon krijgen we slechts mondjesmaat te zien. De temperatuur stijgt naar maximaal 18 graden.

Vanavond en vannacht is en blijft het overwegend bewolkt. Het koelt af naar 13 graden.

Ook morgen overheerst de bewolking, maar het blijft droog. De noordwestenwind waait matig en de temperatuur stijgt naar een vrij koele 18 graden.

Dinsdag beginnen we met veel bewolking, maar in de middag breekt de bewolking en gaat de zon schijnen. Het blijft droog en het wordt met maximaal 21 graden ook weer wat warmer.

De rest van de week schijnt geregeld de zon en aanvankelijk is het droog. Vanaf vrijdag neemt de kans op buien toe en volgend weekend is daarbij kans op onweer. De temperatuur gaat verder omhoog en stijgt woensdag tot en met zondag naar waarden tussen de 22 en 25 graden.

De foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: