Regioweer 13 juli 2019


Het is fris met tot en met dinsdag temperaturen van slechts 18-20 graden. Daarbij is het ook licht wisselvallig met soms wat regen, maar ook af en toe zon. Pas vanaf woensdag wordt het warmer.

Het is op deze zaterdag aanvankelijk bewolkt met hier en daar wat lichte regen of een enkele bui. Vanmiddag blijft het droog en schijnt steeds vaker de zon. De temperatuur stijgt naar maximaal 20 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt, maar het blijft droog. De temperatuur daalt naar 13 graden.

Morgen is het over het algemeen bewolkt met lokaal wat licht gespetter. Toch is het over het algemeen droog. De temperatuur blijft steken bij maximaal 18 graden en er waait een matige en aan zee een vrij krachtige noord tot noordwestenwind.

Na het weekend is het licht wisselvallig zomerweer met naast zon ook wolkenvelden. Soms is kans op een bui, maar over het algemeen is het droog. De temperatuur gaat geleidelijk weer omhoog. Maandag wordt het 19 en dinsdag 20 graden. Vanaf woensdag liggen de maxima rond de 22-23 graden en dat is een hele normale temperatuur voor half juli.

De foto werd gemaakt door Monique Bormans.

%d bloggers liken dit: