Regioweer 11 juli 2019


Het is bewolkt met eerst regen en later kans op enkele buien. Het wordt 21 graden. Morgen geregeld zon, maar ook weer buien bij wederom 21 graden. In het weekend is zaterdag nog kans op buien, vanaf zondag blijft het droog. De temperatuur is eerst 20 graden, later volgende week wordt het geleidelijk wat warmer.

Vandaag is het aanvankelijk bewolkt met hier en daar wat lichte regen. Vrij snel wordt het droog en komt geregeld de zon tevoorschijn. Vanmiddag is er een mix van zon en stapelwolken en hier en daar komt het tot een bui. De temperatuur stijgt naar maximaal 21 graden.

Vanavond is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Komende nacht neemt de kans op buien toe. De temperatuur daalt naar 15 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar het draait vooral om buien en bij die buien is landinwaarts kans op onweer. De temperatuur stijgt naar maximaal 21 graden.

In het weekend zijn er perioden met zon. Vooral zaterdag komt het nog tot enkele buien, zondag blijft het droog. De temperatuur is te laag voor de tijd van het jaar en stijgt naar 20 graden.

Na het weekend is het overwegend droog en schijnt geregeld de zon. De temperatuur stijgt gedurende de week van 20 graden op maandag naar ongeveer 23 graden op vrijdag.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: