Regioweer 10 juli 2019


Het is bewolkt en vanmiddag volgt wat lichte regen. Het wordt 20 graden. Vanaf morgen draait het om buien met kans op onweer. De temperatuur stijgt naar 21 graden.

Vandaag is het overwegend bewolkt en na een droge ochtend valt vanmiddag wat lichte regen. De wind waait uit het zuiden, later uit het westen en is niet meer dan zwak. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

Vanavond valt wat lichte regen, komende nacht is een enkele bui mogelijk. Het koelt af naar

Morgen overheerst de bewolking en vooral landinwaarts komt het tot enkele buien en daarbij is onweer mogelijk. De buiigheid valt in onze westelijke regen wel mee, maar helemaal droog houden we het waarschijnlijk niet. Later op de dag klaart het geleidelijk op en komt de zon nog enkele uren tevoorschijn. De temperatuur is hoger en stijgt naar 22 graden.

Vrijdag en zaterdag draait het om flinke buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. De temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 21 graden. Zondag schijnt geregeld de zon en blijft het droog. De temperatuur stijgt wederom naar 21 graden.

De foto werd gemaakt door Monique Bormans.

%d bloggers liken dit: