Regioweer 9 juli 2019


Het is bewolkt, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Morgen is in de middag kans op lichte regen. Het wordt 20 graden. Vanaf donderdag wordt het warmer, maar het aantal buien neemt toe. De temperatuur stijgt naar 22-23 graden.

Er zijn op deze dinsdag wolkenvelden, maar ook de zon gaat geregeld schijnen. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige noordenwind. De temperatuur is weer wat hoger dan voorgaande dagen en stijgt naar 20 graden.

Vanavond en de komende nacht is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 12.

Morgen is het overwegend bewolkt en na een droge ochtend valt in de middag wat lichte regen. De wind waait uit het zuiden, later uit het westen en is niet meer dan zwak. De temperatuur stijgt wederom naar 20 graden.

Donderdag overheerst opnieuw de bewolking en vooral landinwaarts komt het tot enkele buien en daarbij is onweer mogelijk. De buiigheid valt in onze westelijke regen wel mee, maar helemaal droog houden we het niet. Later op de dag klaart het geleidelijk op en komt de zon nog enkele uren tevoorschijn. De temperatuur is hoger en stijgt naar 22-23 graden.

Vrijdag en zaterdag draait het om flinke buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. De temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 22-23 graden.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: