Regioweer 7 juli 2019


Het is duidelijk frisser dan dat het de laatste tijd was. Met een noordwestenwind wordt koele lucht aangevoerd met vrij veel bewolking en soms wat gespetter. Toch schijnt ook de zon. Het wordt vandaag en morgen 17-18 graden. Vanaf dinsdag wordt het weer wat warmer, maar het blijft licht wisselvallig.

Het is vandaag overwegend bewolkt en uit die bewolking is kans op wat gespetter. Zo nu en dan schijnt ook de zon en zeker vanmiddag zijn er perioden met zon. De temperatuur is duidelijk lager dan voorgaande dagen en stijgt naar maximaal 18 graden.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar een graad of 11.

Morgen is het bewolkt met kans op wat licht gespetter. Zo nu en dan kan ook de zon even doorbreken. De wind waait uit het noordwesten en daarmee wordt frisse lucht aangevoerd. De temperatuur stijgt naar maximaal 17 graden.

De rest van de week is het licht wisselvallig met naast wolkenvelden ook geregeld zon. Verder is kans op enkele buien. De temperatuur stijgt dinsdag naar maximaal 20, de rest van de week en volgend weekend is het ongeveer 22 graden.

De foto werd gemaakt door Maurice Vroegrijk.

%d bloggers liken dit: