Regioweer 4 juli 2019


De zon schijnt flink, maar er zijn ook sluierwolken. Het wordt 21 graden. De komende dagen neemt de kans op een enkele bui toe en gaat de temperatuur wat omlaag. Na het weekend wordt het geleidelijk weer wat warmer en zijn de neerslagkansen in onze regio klein.

De zon schijnt op deze donderdag flink. Vanuit het noorden verschijnt steeds meer sluierbewolking, maar de zon blijft over het algemeen goed schijnen. De temperatuur stijgt naar een graad of 21 en er waait een zwakke tot matige westen- tot noordwestenwind.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met enkele opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 15 graden.

Morgen zijn er perioden met zon en blijft het wederom droog. De temperatuur stijgt naar 21 graden. De westen- tot noordwestenwind waait daarbij overwegend matig.

In het weekend schijnt geregeld de zon, maar op beide dagen is kans op enkele buien. De noordwestenwind en zondag noordenwind is matig en de temperatuur stijgt zaterdag naar 20 en zondag naar maximaal 18 graden.

Volgende week schijnt de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft zo goed als overal droog. De temperatuur stijgt van een graad of 20 op maandag naar 24 aan het eind van de week.

De foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

%d bloggers liken dit: