Regioweer 3 juli 2019


De zon schijnt geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden. Het wordt 20 graden. De komende dagen verandert er weinig. Bij geregeld zonneschijn stijgt de temperatuur naar 20-21 graden. Over het algemeen is het droog, maar soms is een licht buitje niet uitgesloten.

Het is op deze woensdag prima zomerweer met flinke zonnige perioden. Geleidelijk komen stapelwolken tot ontwikkeling en mogelijk komt het tot een buitje. Over het algemeen blijft het ook vandaag weer droog. De temperatuur stijgt naar 20 graden en er waait een matige noordenwind.

Vanavond en de komende nacht is het helder met hooguit wat velden sluierwolken. Het blijft droog en het koelt af naar 12 graden.

Morgen is het prachtig zomerweer. De zon schijnt volop en het blijft droog. De temperatuur stijgt naar ongeveer 21 graden. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is zwak tot matig van kracht.

Vrijdag starten we de dag met wolkenvelden, maar gaandeweg de dag schijnt steeds vaker de zon. Het blijft droog en het wordt opnieuw 21 graden.

In het weekend starten we zaterdag met wolkenvelden en een enkele bui. In de middag is het droog en schijnt geregeld de zon. De temperatuur stijgt naar ongeveer 20 graden. Zondag is er een mix van zon en wolken. Het blijft waarschijnlijk in onze regio droog en het wordt opnieuw 20 graden.

Volgende week verandert er niet zo gek veel. De zon schijnt geregeld, maar er zijn ook wolkenvelden met kans op een bui. De temperatuur stijgt dagelijks naar 20-21 graden.

De foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: