Regioweer 1 juli 2019


Het is deze week normaal Nederlands zomerweer met een mix van zon, wolken en lokaal een bui. De temperatuur ligt rond de 20 graden. Later in de week gaat de temperatuur weer omhoog, maar vanaf vrijdag neemt de kans op wat lichte regen toe.

Naast wolkenvelden zijn er vandaag ook perioden met zon. In het noorden van het land is kans op wat lichte regen, in onze regio lijkt het droog te blijven. De wind waait uit het westen en is matig tot vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar 19-20 graden.

Vanavond en de komende nacht zijn er wolkenvelden met kans op wat licht gespetter. De temperatuur daalt naar 13 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Er is een kleine kans op wat gespetter, maar over het algemeen is het droog. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

De rest van de week schijnt de zon, maar er trekken soms ook wolkenvelden over de regio. Vanaf vrijdag is kans op wat lichte regen of een enkele bui. De temperatuur gaat omhoog van 20 graden op woensdag naar 24 op zondag.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: