Regioweer 28 juni 2019


De zomer schakelt weer even een tandje bij. Bij volop zon wordt het vandaag 25 en morgen 31 graden. Zondag draait de wind naar het westen en is het met 24 graden weer minder heet. Na het weekend is het prima zomerweer met een mix van zon, wolken en een enkele bui. De temperatuur ligt dan rond de 21 graden.

Het is vandaag zonovergoten zomerweer, maar aanvankelijk is het nog bewolkt. Het blijft droog en de temperatuur is weer enkele graden hoger. Het wordt vanmiddag maximaal 25 graden.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. Het koelt af naar 14 graden.

Morgen is het op en top zomer met ook weer tropische temperaturen. Het kwik stijgt naar 31 graden. Daarbij schijnt de zon volop en het blijft droog. De wind waait zwak tot matig uit het zuidoosten, aan zee is later kans op een verkoelende zeewind.

Zondag schijnt de zon ook flink, maar er is ook kans op enkele wolkenvelden. Het blijft droog en er waait een matige westenwind. Daarmee wordt minder warme lucht aangevoerd, maar met temperaturen van een graad of 24 is het nog altijd zomers.

Na het weekend, met juli op de kalender, zijn er perioden met zon. De kans op een bui neemt ook toe, maar natte dagen zitten niet in de verwachting. De temperatuur ligt rond een normaal niveau voor de tijd van het jaar. Het wordt dagelijks een graad of 21.

%d bloggers liken dit: