Regioweer 27 juni 2019


Wolken zorgen eerst voor grijzigheid. Geleidelijk breekt de zon door en het wordt 21 graden. Morgen veel zon en met 23 graden alweer warmer. Zaterdag schiet de temperatuur door naar 29 graden, maar vanaf zondag gaat het kwik weer omlaag.

Het is op deze donderdag aanvankelijk grijs en bewolkt. Gaandeweg de dag klaart het geleidelijk op en vanmiddag schijnt de zon. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee een vrij krachtige noordenwind. De temperatuur stijgt naar 21 graden.

Vanavond en de komende nacht raakt het geleidelijk weer bewolkt. Het blijft droog en het koelt af naar 14 graden.

Morgen schijnt de zon flink, maar aanvankelijk kan er nog bewolking voorkomen. Het blijft droog en het wordt 23 graden.

Zaterdag wordt weer een zeer warme dag met veel zon. Het blijft droog en het wordt maximaal 29-30 graden. Zondag schijnt ook de zon, maar dan waait de wind overal weer vanaf zee. De temperatuur stijgt naar een aangename waarde van 26 graden.

Na het weekend, met juli op de kalender, schijnt de zon flink. Er is ook een buienkans. De temperatuur stijgt naar 20-22 graden en dat is een hele normale temperatuur voor begin juli.

De foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.