Regioweer 18 juni 2019


De zon schijnt flink, later verschijnen er stapelwolken met een kleine kans op een lokale bui. Het wordt 23 graden. Morgen 24 graden met een mix van zon, wolken en een enkele onweersbui. Daarna soms een bui, maar meest droog en 19-23 graden.

De zon schijnt ook vandaag flink. Er is wel sluierbewolking zichtbaar en geleidelijk komen stapelwolken tot ontwikkeling. Het blijft droog, maar een lokale bui is niet geheel uitgesloten. Mocht het tot een bui komen dan is ook kans op onweer. De temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 23 graden.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt. Het koelt af naar 15 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar in de ochtend is er hier en daar al een onweersbui mogelijk. Morgenmiddag neemt de kans op enkele regen- en onweersbuien toe, maar de meeste buien laten onze regio letterlijk links liggen en vallen landinwaarts. De temperatuur stijgt naar 24 graden.

Donderdag schijnt de zon, maar het komt ook tot enkele buien. Wederom zijn de meeste buien voor het binnenland en valt het in onze regio wel mee. De temperatuur stijgt naar maximaal 21 graden.

Vrijdag en in het weekend is het prima zomerweer. Vrijdag is er weliswaar nog een buienkans en is het 19 graden, maar in het weekend blijft het droog en schijnt de zon flink. De temperatuur stijgt naar 21-23 graden.

De foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: