Regioweer 16 juni 2019


De zon schijnt flink, maar lokaal is een bui mogelijk. Het wordt 20 graden. Tot en met woensdag is het prima zomerweer met veel zon. De temperatuur stijgt naar 23 en woensdag naar 26 graden. Vanaf donderdag is het weer licht wisselvallig met ook weer lagere temperaturen.

Na het kletsnatte begin van dit weekend zijn er vandaag perioden met zon en het is over het algemeen droog. Toch is een lokale bui niet geheel uitgesloten, maar de meeste buien worden landinwaarts verwacht. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

Vanavond en vannacht is het vrij helder en droog. De temperatuur daalt naar 13 graden.

De nieuwe week beginnen we morgen droog met flinke perioden met zon. De temperatuur stijgt naar 23 graden.

Dinsdag en woensdag zijn er ook flinke perioden met zon. Het is droog en de temperatuur stijgt dinsdag naar 23 en woensdag naar ongeveer 26 graden.

Woensdagavond neemt de kans op onweer toe en de rest van de week is het licht wisselvallig zomerweer met een mix van zon, wolken en kans op enkele buien. De temperatuur ligt later in de week en volgend weekend (weer) rond de 20-21 graden.

De foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.