Regioweer 13 juni 2019


Perioden met zon, maar ook kans op enkele buien. Het wordt 19 graden. Morgen veel zon, maar ook weer kans op buien. Met 23 graden is het duidelijk warmer. Ook in het weekend komt het tot buien. De temperatuur stijgt naar 20-21 graden.

Er zijn vandaag perioden met zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Verder is kans op buien en later vandaag is ook onweer mogelijk en kans op windstoten tot 60 km/uur. Er staat een vlagerige zuid- tot zuidwestenwind, matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust, windkracht 4 tot 6. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

Vanavond is er nog een buienkans, komende nacht is het droog met opklaringen. De temperatuur daalt naar 13 graden.

Morgen schijnt de zon flink. Er zijn ook wolkenvelden met weer kans op enkele buien. De temperatuur stijgt naar 23 graden.

In het weekend blijft het wisselvallig zomerweer. Vooral zaterdag komt het tot flinke buien met ook kans op onweer. Zondag blijft het ook niet droog, maar de buienactiviteit is wel minder. De temperatuur stijgt op beide dagen naar 20-21 graden.

Na het weekend schijnt geregeld de zon, maar er is en blijft ook een buienkans. De temperatuur stijgt naar waarden tussen de 20 en 25 graden.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: