Regioweer 10 juni 2019


De zon schijnt af en toe, maar er zijn ook wolken en het komt tot enkele buien. Het wordt 21 graden. Morgen wederom buien en 19 graden. De rest van de week blijft het licht wisselvallig met 18-22 graden.

De zon schijnt op deze Pinkstermaandag af en toe, maar er zijn ook vrij veel wolken. Vanochtend is al een bui mogelijk, vanmiddag neemt de buiigheid verder toe en is lokaal kans op onweer. De temperatuur stijgt naar 21 graden. De wind waait matig uit het noordoosten, maar gaandeweg de dag draait de wind naar oost tot zuidoost en neemt in kracht af.

Vanavond komt het nog tot buien, vannacht blijft het weer droog. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen is het over het algemeen bewolkt en komt het tot buien. De temperatuur stijgt naar 19 graden. De wind waait uit het westen en is overwegend matig van kracht.

Na morgen blijft het licht wisselvallig met geregeld zon, maar ook kans op enkele buien. De temperatuur gaat omhoog van een graad of 18 op woensdag naar ongeveer 22 aan het eind van de week.

De foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.