Regioweer 8 juni 2019


Het is onstuimig met windkracht 5-8. Het weerbeeld is wisselend met zon, wolken en enkele buien. Het wordt 18 graden. Tijdens de Pinksterdagen is het rustig weer met wolken, zon en een enkele bui. Het wordt 18-19 graden.

Het is op deze zaterdag onstuimig zomerweer met in het binnenland een (vrij) krachtige zuidwestenwind en aan zee een harde tot stormachtige zuidwester, windkracht 5-8. Later op de dag neemt de wind in kracht af. Het weerbeeld is wisselend met zon, wolken en enkele buien. De temperatuur stijgt naar 18 graden.

Vanavond en vannacht is het droog en vrij helder. Het koelt af naar 11 graden.

Tijdens de Pinksterdagen is het een stuk rustiger. De zon schijnt geregeld, maar op beide dagen is ook een buienkans. De temperatuur stijgt naar 18-19 graden.

Ook na Pinksteren blijft het wisselvallig met dagelijks kans op buien. De temperatuur komt elke dag uit op zo’n 18-20 graden.

De foto werd gemaakt door Aad Hogenboom.

%d bloggers liken dit: