Regioweer 6 juni 2019


De regen trekt naar het noorden weg en het blijft verder droog. Het wordt 18 graden. Morgen eerst zon en warm met 24 graden. Later weer regen en onweer. Het Pinksterweekend verloopt licht wisselvallig met 18-21 graden.

Het is vandaag aanvankelijk bewolkt en er valt nog wat regen. De regen trekt vrij snel naar het noorden weg en de rest van deze donderdag is het overwegend droog. De zon schijnt af en toe en de temperatuur stijgt naar 18 graden.

Vanavond en de komende nacht is het vrij helder en droog. De temperatuur daalt naar 11 graden.

Morgen schijnt eerst de zon. In de middag neemt de bewolking toe en later volgen weer enkele regen- en onweersbuien. De temperatuur stijgt naar maximaal 24 graden.

In het Pinksterweekend schijnt geregeld de zon, maar dagelijks komt het ook tot buien met kans op onweer. De temperatuur stijgt zaterdag naar 18 en tijdens de Pinksterdagen naar 20-21 graden. Vooral zaterdag waait er een stevige zuidwestenwind.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: