Regioweer 5 juni 2019


Het is bewolkt en er valt van tijd tot tijd regen. Het wordt 19 graden. Morgen buien en een graad of 18. Vrijdag schijnt de zon, later weer enkele onweersbuien en 23 graden. In het Pinksterweekend blijft het wisselvallig en 18-20 graden.

Het is vandaag bewolkt en het regent van tijd tot tijd. De wind waait zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar maximaal 19 graden.

Vanavond is het eerst overwegend droog, komende nacht krijgen we te maken met enkele stevige regen- en onweersbuien. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen is het eerst bewolkt met nog enkele buien. Daarna is het even droog, maar al vrij snel volgen nieuwe buien. De temperatuur stijgt naar 18 graden.

Vrijdag schijnt eerst de zon. In de middag neemt de bewolking toe en later volgen enkele regen- en onweersbuien. De temperatuur stijgt naar maximaal 23 graden.

In het Pinksterweekend schijnt geregeld de zon, maar dagelijks komt het ook tot buien. De temperatuur stijgt zaterdag naar 18 en tijdens de Pinksterdagen naar 20 graden. Vooral zaterdag waait er een stevige zuidwestenwind.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.