Regioweer 4 juni 2019


Het is eerst zonnig, vanmiddag komt het tot enkele buien. Het wordt 24 graden. Morgen bewolkt en regenachtig. In de middag volgen buien. Het wordt 19 graden. De rest van de week wisselen zon, wolken en een enkele bui zich af.

Het is vandaag aanvankelijk vrij zonnig en droog. Geleidelijk neemt de bewolking toe en vanmiddag volgen enkele buien. Daarbij is kans op onweer, maar de grootste onweerskans maakte de zuidoostelijke helft van het land. De temperatuur is weer duidelijk hoger dan gisteren en stijgt vanmiddag naar 24 graden. De wind waait zwak tot matig uit het zuidoosten.

Vanavond komt het nog tot flinke buien. Komende nacht is het droog en klaart het lokaal wat op. De temperatuur daalt naar 11 graden.

Morgen is het bewolkt en in de ochtend valt enige tijd regen. Morgenmiddag komt het tot buien en daarbij is weer onweer mogelijk. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

Donderdag zijn er perioden met zon. Landinwaarts komt het tot enkele buien, maar in onze regio is de buienkans klein. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

De rest van de week en komend Pinksterweekend is het licht wisselvallig zomerweer. Vrijdag is het droog met geregeld zon en maximaal 22 graden. In het weekend draait het om enkele buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. De temperatuur is dan weer lager en stijgt naar 18-19 graden.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: