Regioweer: 31 mei 2019


Het blijft droog en de zon schijnt geregeld. De temperatuur stijgt naar 21 graden. In het weekend wordt het zomers met veel zon en temperaturen die morgen stijgen naar 24 en zondag naar 27 graden. Na het weekend neemt de wisselvalligheid toe en gaat de temperatuur weer omlaag.

Op deze vrijdag blijft het droog met naast wolkenvelden ook perioden met zon. De temperatuur stijgt naar 21 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee soms vrij krachtig.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen en het blijft droog. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen schijnt de zon volop. Het blijft droog en het wordt duidelijk warmer. De temperatuur stijgt naar 23-24 graden en de wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten.

Zondag wordt het nog warmer. De temperatuur stijgt naar 27-28 graden en daarbij schijnt de zon volop. Zondagavond is er wel kans op een regen- of onweersbui.

Na het weekend neemt de wisselvalligheid weer toe met dagelijks kans op buien. De temperatuur gaat ook weer omlaag en ligt volgende week tussen de 19 en 21 graden. Dat is overigens een hele normale temperatuur voor begin juni.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.