Regioweer 29 mei 2019


De zon schijnt flink en het blijft droog. De temperatuur stijgt naar 19 graden. Morgen is het bewolkt en valt er wat lichte regen. Het wordt opnieuw een graad of 19. Vrijdag is een bui mogelijk, maar in het weekend blijft het droog met flink wat zon. De temperatuur stijgt vrijdag naar 20 en zondag naar 27 graden.

De zon schijnt op deze woensdag flink. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige zuiden- tot zuidoostenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal 19 graden.

Vanavond neemt de bewolking toe en komende nacht is er kans op wat lichte regen. De temperatuur daalt naar 10 graden.

Morgen, Hemelvaartsdag, is het bewolkt en valt er wat lichte regen. Morgenmiddag nemen de neerslagkansen in de regio af en klaart het wat op. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee vrij krachtig. De temperatuur stijgt opnieuw naar 19 graden.

Vrijdag zijn er wolkenvelden en in de ochtend is er kans op een bui. In de middag blijft het droog en later klaart het op. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

In het weekend schijnt de zon volop. Er is alleen wat sluierbewolking zichtbaar. Het blijft droog en het wordt warm. Zaterdag stijgt de temperatuur naar 23, zondag kan het 26-27 graden worden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.