Regioweer 26 mei 2019


Er is veel bewolking, maar de zon schijnt ook zo nu en dan. Het wordt 18-20 graden. Vanaf morgen wordt het wisselvalliger en ook frisser met temperaturen die dalen naar 14-15 graden op dinsdag en woensdag. Vanaf Hemelvaartsdag gaat de temperatuur weer omhoog en in het weekend komt de 20 graden weer in beeld.

Het is een zondag met over het algemeen veel bewolking. Toch zal ook de zon zo nu en dan schijnen. Het blijft droog en het wordt maximaal 18 graden aan zee en 20 in het oosten van de regio. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee (vrij) krachtig.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en vanuit het noordwesten gaat het regenen. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen starten we de maandag met een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zon. In de middag wordt de bewolking weer dikker, maar het blijft droog. De temperatuur stijgt naar maximaal 16-18 graden.

Na morgen wordt het wisselvallig met dagelijks kans op regen. De temperatuur gaat omlaag naar waarden rond de 14-15 graden. Ook op Hemelvaartsdag is het wisselvallig met kans op regen, maar met 16-17 graden is het minder koud.

Vanaf vrijdag nemen de neerslagkansen weer af. De zon gaat vaker schijnen en de temperatuur gaat omhoog. In het weekend komt de 20 graden weer in beeld en na het weekend stijgen we boven de warme grens van 20 graden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: