Regioweer 25 mei 2019


Het weerbeeld ziet er redelijk uit dit weekend. Er zijn wolkenvelden, maar de zon zal ook zo nu en dan schijnen. Op wat licht gespetter na blijft het droog. Na het weekend wordt het wisselvallig en ook frisser. De temperatuur daalt naar 13-15 graden.

Het is op deze zaterdag aanvankelijk bewolkt en uit die bewolking kan lokaal wat lichte regen vallen. Vanmiddag is het droog en schijnt geregeld de zon. De wind waait zwak uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar 17 graden.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt, maar droog. De temperatuur daalt naar 11 graden.

Morgen overheerst de bewolking en op een lokale spat na blijft het droog. De temperatuur stijgt naar maximaal 18 graden.

Na het weekend wordt het wisselvallig met elke dag wel kans op regen. De temperatuur gaat omlaag en het wordt niet hoger dan 13-15 graden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.