Regioweer 22 mei 2019


Vandaag starten we bewolkt, maar de zon gaat ook schijnen. Het wordt 15-18 graden. Morgen schijnt de zon geregeld en wordt het warmer met 18-20 graden. In het weekend neemt de buienkans weer toe en gaat de temperatuur weer omlaag.

Vandaag is het eerst bewolkt met wellicht nog een spatje regen, maar geleidelijk gaat de zon steeds meer schijnen. Zeker vanmiddag is het vrij zonnig. De wind waait matig uit het westen tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar 15 graden aan zee en naar 18 in het oosten van de regio.

Vanavond en de komende nacht hebben we een mix van wolken en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 9 graden.

Morgen zijn er perioden met zon en het blijft droog. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot zuidwesten en het wordt 18 graden aan zee en 20 wat verder landinwaarts in de regio.

Na morgen is het vrijdag droog met een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. De temperatuur stijgt naar 17-19 graden.

In het weekend neemt de buienkans weer toe, maar zaterdag is het wel weer fris met maximaal 15-16 graden. Zondag is het met 16-19 graden weer iets minder koud. Temperaturen boven de 20 graden hoeven we deze meimaand niet meer te verwachten.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: