Regioweer 20 mei 2019


Vanochtend is het eerst grijs en nevelig. Vanmiddag breekt de zon af en toe door. De temperatuur stijgt naar 15-18 graden. De komende dagen is het licht wisselvallig met temperaturen van 15-17 graden. Later in de week stijgt het kwik een paar graden.

Vandaag is het bewolkt en aanvankelijk ook grijs en nevelig. Vanmiddag kan de zon af en toe schijnen. Het blijft in onze regio droog en er waait een matige noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar maximaal 15 graden aan zee en 18 in het oosten van de regio.

Vanavond en vannacht is het bewolkt, maar droog. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen is het ook aan de bewolkte kant en wederom blijft het in onze regio droog. De temperatuur stijgt naar 15-17 graden.

Na morgen blijft het licht wisselvallig met naast zon ook wolkenvelden en soms kans op wat regen. De temperatuur stijgt naar 19 graden aan het eind van de week.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: