Regioweer 16 mei 2019


De zon schijnt aanvankelijk nog flink. Vanmiddag raakt het vanuit het oosten bewolkt, maar het blijft droog. Het wordt vanmiddag maximaal 17 graden. Vanaf morgen wordt het wisselvallig met geleidelijk oplopende temperaturen. In het weekend is het 20 graden.

De zon schijnt vandaag aanvankelijk weer flink. Vanmiddag raakt het vanuit het noordoosten bewolkt, maar het blijft droog. De noordoostenwind waait matig en vanmiddag aan zee vrij krachtig en de temperatuur stijgt naar 17 graden.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt en lokaal is wat licht gespetter mogelijk. De temperatuur daalt naar 9 graden.

Morgen is het bewolkt en uit die bewolking valt soms wat lichte regen of motregen. In de middag schijnt ook af en toe de zon. De temperatuur stijgt naar 15-16 graden.

In het weekend schijnt de zon, maar het komt ook tot buien en daarbij is onweer mogelijk. De temperatuur stijgt naar 20 graden. De wind waait zwak en daardoor is er vooral zondag in de kustgebieden kans op wind van zee.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: