Regioweer 12 mei 2019


De zon schijnt de komende tijd flink en het blijft droog. De temperatuur gaat omhoog, want vandaag en morgen is het 13-14 graden, aan het eind van de week liggen de maxima tussen de 17-19 graden. Tegen die tijd neemt wel de kans op buien weer toe.

Het is op deze zondag prachtig weer met volop zonneschijn, maar vanochtend komen er nog enkele buien voor. De wind waait matig uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur stijgt naar 13-14 graden.

Vanavond en de komende nacht is het helder en koud. De temperatuur daalt naar een graad of 3 met kans op vorst aan de grond.

Morgen schijnt de zon flink ook flink. De wind waait matig uit het noorden tot noordoosten en de temperatuur stijgt naar 13-14 graden.

Na morgen schijnt de zon een aantal dagen flink. Later in de week verschijnen er weer wolkenvelden en neemt de kans op een bui weer toe. De wind waait uit het noordoosten en de temperatuur gaat omhoog naar 17-19 graden. Daarmee komen we eindelijk weer op een normaler niveau uit voor de tijd van het jaar.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.