Regioweer 10 mei 2019


Het is aanvankelijk nog vrij koud met tot en met maandag temperaturen van 13-14 graden. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur omhoog naar 18-20 graden aan het eind van de week. De zon schijnt daarbij flink en het blijft droog.

Er zijn vandaag wolkenvelden, maar zeker vanmiddag zijn er ook perioden met zon. Het blijft in onze regio droog en er waait een zwakke tot matige noord tot noordwestenwind. De temperatuur stijgt naar 13 graden.

Vanavond en de komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook flinke perioden met zon. Het blijft droog en het koelt af naar

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zeker later op de dag schijnt ook de zon. Het blijft in onze regio droog en er waait een matige en later aan zee een vrij krachtige noord tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar 14 graden.

Zondag is het prachtig weer met volop zonneschijn. De wind waait zwak tot matig uit het noorden tot noordoosten en de temperatuur stijgt naar 14 graden.

Na het weekend blijft het droog met naast soms wat wolkenvelden ook flink wat zonneschijn. De temperatuur gaat geleidelijk omhoog van 14 graden op maandag tot tegen de 20 graden op vrijdag.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.