Regioweer 7 mei 2019


Tot halverwege de maand blijft het te koud voor de tijd van het jaar. De komende dagen loopt de temperatuur weliswaar wat op naar 14-15 graden op donderdag, maar in het weekend gaat het kwik weer omlaag naar 12-13 graden. Pas in de loop van volgende week wordt het warmer.

Ook op deze dinsdag zijn er wolkenvelden en komt het tot enkele buien. Soms schijnt ook af en toe de zon. De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en de temperatuur stijgt naar 12 graden.

Vanavond zijn er opklaringen, komende nacht raakt het bewolkt en tegen de ochtend gaat het regenen. Het koelt af naar 6 graden.

Morgen is het bewolkt en er zijn perioden met regen. De wind waait uit het zuidoosten, later op de dag uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig in de polder en krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 13-14 graden.

De rest van de week en komend weekend is het wisselend bewolkt met weer enkele buien. De temperatuur gaat weer omlaag van een graad of 15 op donderdag naar ongeveer 12 op zondag. Volgende week loopt de temperatuur geleidelijk op.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: