Regioweer 6 mei 2019


Na een koud weekend met buien draait het ook op deze maandag om buien. Bovendien is het nog steeds koud met 10-11 graden. Vanaf morgen loopt de temperatuur langzaam op, maar het weerbeeld wordt er niet beter op.

Ook op deze maandag komt het tot buien, maar geregeld schijnt ook de zon. Later vandaag neemt de buienactiviteit weer af. De wind waait uit het noordwesten en is matig van kracht en de temperatuur stijgt naar maximaal 10-11 graden.

Vanavond en de komende nacht zijn er flinke opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 1-2 graden met kans op vorst aan de grond.

Morgen starten we met zon. Geleidelijk neemt de bewolking toe en in de middag kan er wat regen vallen. De temperatuur stijgt naar 12 graden en er waait een zwakke veranderlijke wind.

Woensdag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Donderdag en vrijdag komt het weer tot buien. De temperatuur stijgt naar 12-14 graden en daarmee is het weliswaar minder koud, maar nog altijd te koud voor de tijd van het jaar.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: