Regioweer 5 mei 2019


Het is op deze Bevrijdingsdag vrij koud met enkele buien en 10 graden. Ook morgen en dinsdag is het met 10-12 graden nog vrij koud en komt het tot buien. Vanaf woensdag gaat de temperatuur omhoog naar 14 graden, maar er zijn dan wel perioden met regen. Pas vanaf volgende week zondag schakelen we over op een droog weertype met temperaturen van 17-20 graden.

Op deze Bevrijdingsdag is het wisselend bewolkt en vanochtend en het eerste deel van de middag komt het tot enkele buien. Later vanmiddag neemt de buiigheid af en komt de zon wat vaker tevoorschijn. De wind waait uit het noordwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 10 graden.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. Het koelt af naar 4 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar het komt wederom tot enkele buien. De wind waait matig uit het noordwesten en het wordt opnieuw een graad of 10.

Dinsdag schijnt geregeld de zon en op een lokale bui na blijft het droog. Het wordt 12 graden. Vanaf woensdag is het meestentijds bewolkt en zijn er perioden met regen. De temperatuur is met 14 graden wel iets hoger. Pas vanaf volgende week zondag wordt droger en warmer weer verwacht.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: