Weerbericht 1 mei 2019


Op deze woensdag is het aanvankelijk bewolkt, maar vanmiddag komt ook af en toe de zon tevoorschijn. Het blijft droog en het wordt vanmiddag 13-14 graden.

Morgen is het bewolkt en in de loop van de ochtend en zeker morgenmiddag trekken vanuit het westen enkele buien over de regio. De wind waait matig uit het westen tot noordwesten en het wordt opnieuw 13-14 graden.

Van vrijdag tot en met Bevrijdingsdag, is het vrij koud meiweer. De zon schijnt geregeld, maar het komt ook tot buien en deze buien kunnen gepaard gaan met hagel en onweer. De temperatuur stijgt naar waarden rond de 10-11 graden, maar zaterdag wordt het niet warmer dan een graad of 9.

Na het weekend loopt de temperatuur geleidelijk weer wat op, maar het blijft ook dan wisselvallig.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

%d bloggers liken dit: