Regioweer: zomerse paasmaandag!


Ook op deze paasmaandag is het zonnig en met 24-25 graden wordt het nog warmer dan gisteren. Morgen en woensdag is het ook nog warm met 20-22 graden met morgen zon en woensdag enkele buien. Daarna is het wisselvallig en in het weekend daalt de temperatuur naar 14 graden.

We krijgen een zomerse paasmaandag. De zon schijnt weer flink, maar in tegenstelling tot gisteren zijn er ook sluierwolken zichtbaar. Het blijft overal droog en er waait een matige oost tot zuidoostenwind. De temperatuur stijgt naar 24-25 graden.

Vanavond en de komende nacht is en blijft het vrij helder en droog. De temperatuur daalt naar 11 graden.

Morgen schijnt de zon ook weer flink, maar in de ochtend zijn er eerst nog sluierwolken zichtbaar. Het blijft wederom droog en er waait een matige tot vrij krachtige oostenwind. De temperatuur stijgt naar 21-22 graden.

Vanaf woensdag neemt de wisselvalligheid toe. Het draait dan elke dag om buien en de temperaturen gaan omlaag. Wordt het woensdag nog 22 graden, vrijdag moeten we het met een graad of 16-17 doen en in het weekend van Koningsdag is het maar 14 graden. Overigens is dat een hele normale temperatuur voor eind april.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: