Regioweer: Zonovergoten!


Het is dit paasweekend prachtig weer met volop zonneschijn. Het blijft droog en met temperaturen van 20-24 graden is het ook warm. Na Pasen is het aanvankelijk nog warm met 20-22 graden, maar geleidelijk neemt de bewolking en vanaf woensdag ook de kans op buien toe. Aan het eind van de week gaat het kwik omlaag.

De zon schijnt op deze zaterdag volop en het blijft droog. De noordoostenwind waait zwak tot matig en de temperatuur stijgt naar 22-24 graden in de regio.

Vanavond en de komende nacht is het helder en daalt de temperatuur naar 9 graden.

Tijdens beide Paasdagen is het ook prachtig weer met volop zonneschijn. Het blijft droog en door iets meer wind vanaf zee wordt het morgen 20-21 graden. Maandag wordt het met 22-23 graden weer warmer.

Na Pasen blijft het aanvankelijk zeer warm voor de tijd van het jaar met 20-22 graden. Wel komen er geleidelijk wolkenvelden voor en vanaf woensdag stijgt de kans op een regen- of onweersbui. Aan het eind van de week gaat de temperatuur omlaag.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: