Regioweer: zonnig paasweekend!


De zon maakt de komende dagen overuren. Het is daarbij ook warm met temperaturen tot en met paasmaandag van 20-23 graden. Na Pasen neemt de wisselvalligheid geleidelijk toe, maar met temperaturen van een graad of 20 blijft het warm.

Het is op deze Goede Vrijdag prachtig lenteweer met volop zonneschijn. Er is hooguit wat sluierbewolking zichtbaar. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige oost tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt naar een zeer aangename 22 graden.

Vanavond en de komende nacht is het helder en droog. De wind waait zwak tot matig uit het noordoosten en de temperatuur daalt naar 9 graden.

Gisterochtend was er nog bewolking zichtbaar, dat zal de komende dagen niet zo zijn.
Ton Wesselius maakte deze foto.

Morgen schijnt de zon van opkomst tot ondergang. Er is geen wolkje aan de lucht en het blijft dan ook vanzelfsprekend droog. De wind waait zwak tot matig uit het noordoosten en de temperatuur stijgt naar 22 graden.

Tijdens de Paasdagen is het ook prachtig weer met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een zwakke en maandag een matige oost tot noordoostenwind. De temperatuur stijgt zondag naar 20 en maandag naar 22 graden. Met name op eerste Paasdag is er aan zee kans op zeewind.

Na Pasen neemt geleidelijk de wisselvalligheid toe met kans op een regen- of onweersbui. De temperatuur blijft met 20 graden hoog voor eind april.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl