Regioweer: Vrij zonnig en vanaf donderdag 20 graden


De zon schijnt tot en met de paasdagen flink. Alleen morgen valt wat tegen met tijdelijk meer bewolking en kans op een bui. Vanaf donderdag is het zonovergoten en wordt het warm met temperaturen die stijgen naar 20 graden.

De zon schijnt op deze dinsdag volop. Vanmiddag neemt vanuit het zuiden de sluierbewolking toe. Tegen de avond wordt de bewolking dikker, maar het blijft in onze regio droog. De wind waait matig uit het oosten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 17 graden.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt, maar het blijft over het algemeen droog. De temperatuur daalt naar 8 graden.

Morgen ziet het weerbeeld er stukken minder uit. Het is bewolkt en de hele dag is er kans op een bui. De wind waait matig uit het oosten tot zuidoosten en het wordt maximaal 16 graden.

De rest van de week en ook in het komende paasweekend is het prachtig lenteweer met volop zonneschijn. De wind blijft aflandig en de temperatuur stijgt tot en met paasmaandag naar 19-21 graden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: