Regioweer: Vrij zonnig met sterk oplopende temperaturen!


De zon zal de komende tijd flink schijnen en het blijft daarbij droog. Wordt het vandaag nog 10 graden, morgen tot en met woensdag liggen de maxima rond de 15 graden. Vanaf donderdag wordt het met 18-19 graden nog aangenamer.

De zon schijnt op deze zondag flink. Vanmiddag komen er stapelwolken tot ontwikkeling, maar het blijft droog. De wind waait matig uit het noordoosten en het wordt vanmiddag 10 graden.

Vanavond en de komende nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 3-4 graden.

Morgen is het prachtig weer met flink wat zon. Het blijft droog en er waait een matige oostenwind. Daardoor wordt het met maximaal 15 graden duidelijk warmer dan de afgelopen dagen.

De rest van de week schijnt de zon flink en het blijft droog. Dinsdag en woensdag wordt het maximaal een graad of 15, maar vanaf donderdag gaat de temperatuur verder omhoog naar waarden rond de 18-19 graden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: