Regioweer: het kwik gaat weer omhoog!


Het is op deze donderdag bewolkt en op een lokale bui na is het wel overwegend droog. Het wordt vandaag 11 graden. Vanaf morgen gaat de temperatuur weer omhoog naar waarden omstreeks de 16 graden op zaterdag. De zon schijnt daarbij geregeld en het blijft droog. Na het weekend gaat het kwik weer omlaag en neemt de wisselvalligheid weer toe.

Het is op deze donderdag bewolkt en op een lokale bui na blijft het droog. De temperatuur stijgt naar 11 graden en er waait een zwakke tot hooguit matige zuidenwind. Tegen de avond klaart het geleidelijk op.

Vanavond klaart het verder op en komende nacht zijn er flinke opklaringen. Het blijft droog en het koelt af naar 2 graden.

Morgen starten we met veel zon, maar in de middag neemt geleidelijk de (hoge) bewolking toe. Het blijft droog en er waait een zwakke tot matige oostenwind. De temperatuur stijgt naar ongeveer 13 graden.

In het weekend schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook wolkenvelden. Lokaal is een enkele bui niet uitgesloten, over het algemeen is het echter droog. De wind waait uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar waarden tussen de 13 en 17 graden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: