Regioweer: rustig en overwegend droog hogedrukweer!


Na een vrij koude nacht met zelfs lichte vorst, draait het op deze dinsdag om wolkenvelden en zeker vanochtend ook om zonneschijn. Vanmiddag is een enkele bui niet uitgesloten, maar over het algemeen blijft het vandaag droog. De zwakke zuidenwind wordt geleidelijk west en de temperatuur stijgt naar waarden omstreeks de 10 graden.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en overal droog. De wind waait zwak tot matig en wordt geleidelijk zuidwest en de temperatuur daalt naar ongeveer 4 graden.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Wederom is wat licht gespetter niet uitgesloten, maar over het algemeen blijft het droog. De wind waait matig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 12 graden.

Na morgen hebben we een afwisseling van wolkenvelden en geregeld zonneschijn. Het blijft overwegend droog, maar zaterdag is er wel weer een grotere kans op wat lichte regen. De temperatuur stijgt naar 12-13, vrijdag lokaal naar 14 graden.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

Dit delen: