Regioweer: ook deze week wisselvallig!


Na een kletsnatte zondag schijnt op deze maandag geregeld de zon. Het komt ook tot buien en bij die buien is kans op hagel, onweer en zware windstoten tot 90 km/uur. De wind waait uit het westen tot noordwesten en neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig in de polder en hard tot stormachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 7°.

Vanavond en de komende nacht is het droog, maar de bewolking neemt wel weer toe. Tegen de ochtend gaat het weer regenen. De temperatuur daalt naar een graad of 2-3.

Morgen is het bewolkt en er zijn perioden met regen. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is vrij krachtig tot krachtig in de polder en hard tot stormachtig aan zee en de temperatuur stijgt naar 8°.

Na morgen blijft het uitermate wisselvallig met elke dag regen of buien en ook regelmatig veel wind. De temperatuur loopt weer wat op naar ongeveer 10° op donderdag en vrijdag.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: