Regioweer: wisselvallige maartweek!


Vandaag

Het is op deze maandag aanvankelijk bewolkt en er valt buiige regen. De regen trekt naar het zuidoosten weg en de rest van deze maandag hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Er is nog een bui mogelijk, maar over het algemeen blijft het droog.

De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is (vrij) krachtig in de polder en hard aan zee en de temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht is het wisselend bewolkt en het komt tot enkele buien. De zuidwestenwind blijft flink doorstaan en de temperatuur daalt naar een graad of 4.

Morgen

Morgen schijnt ook geregeld de zon, maar het komt ook tot enkele buien. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar maximaal een graad of 9.

De komende dagen

Na morgen blijft het wisselvallig met woensdag enige tijd regen en donderdag en vrijdag enkele buien, afgewisseld door geregeld zonneschijn.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl