Regioweer: we gaan weer normaal doen!


Vandaag

Gisteren scheen de zon weer volop, maar vandaag zien we weer eens wolkenvelden. Later vanmiddag is de bewolking dik genoeg voor zelfs wat lichte regen, maar veel neerslag wordt er niet verwacht. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig van kracht en de temperatuur stijgt naar maximaal 11°.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met vanavond kans op wat lichte regen. Komende nacht is het weer droog. De zwakke tot matige wind draait naar noord en de temperatuur daalt naar een graad of 5.

Morgen

Morgen, de eerste dag van de meteorologische lente, is het bewolkt. Het blijft over het algemeen droog, maar wat licht gespetter is niet uitgesloten. De wind waait zwak uit het noorden tot noordwesten en de temperatuur wordt niet hoger dan een graad of 9.

De komende dagen

Na morgen wordt het geleidelijk wisselvalliger. De bewolking overheerst en er is kans op regen. Vooral later op zaterdag als ook later op zondag kan het even flink doorregenen. De temperatuur is met een graad of 12 weer wat hoger en er waait een stevige zuidwestenwind.

Na het weekend blijft het wisselvallig met regen of buien, maar ook met geregeld zonneschijn. De temperatuur gaat omlaag en ligt rond de 8°, maar dat is de juiste temperatuur voor begin maart.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor zuidelijk Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: