Regioweer: recordzachte temperaturen


Vandaag

Net als afgelopen weekend is het ook op deze maandag zonovergoten in deze lenteachtige februari. De temperatuur kan oplopen naar waarden rond de 14°. Het dagrecord voor Schiphol is 13,6° en werd gemeten in 1964.

Vanavond en de komende nacht is het helder en bij weinig wind daalt het kwik naar iets boven nul.

Morgen

Morgen verandert er weinig. De zon schijnt weer volop en het blijft droog. De temperatuur kan met 15° nog wat hoger uitkomen en wederom is dat een dagrecord. Het record voor 26 februari is op Schiphol 14,0° en werd wederom gemeten in 1964.

De komende dagen

Na morgen is het ook woensdag nog zonnig en met 14° wederom erg zacht voor de tijd van het jaar. Vanaf donderdag gaat het beeld veranderen. De bewolking neemt toe en er is ook weer kans op regen. De temperatuur gaat weer wat omlaag.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

Dit is de weersverwachting voor Noord-Holland. Een uitgebreid landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl