Regioweer: tijdelijk minder zonnig


Vandaag

Na wat nachtelijke regen is het vandaag weer droog met een afwisseling van wolkenvelden en zonnige perioden. Vooral aan zee zal de zon flink schijnen, landinwaarts is er meer bewolking. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee een vrij krachtige west tot zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Vanavond en de komende nacht is het bewolkt, maar het blijft wel droog. De zuidwestenwind waait matig en de temperatuur daalt naar een graad of 5.

Morgen

Morgen is het eerst bewolkt, later op de dag komt ook af en toe de zon tevoorschijn. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt wederom naar een graad of 10.

De komende dagen

Na morgen komt de zon er weer bij en het blijft droog. De temperatuur wordt weer hoger en ligt rond de 12-13°.

De uitgelichte foto werd gemaakt door Jolanda Bakker.

Dit is de weersverwachting voor de regio’s Haarlemmermeer en Kennemerland. Een landelijk weerbericht lees je op Alpenweerman.nl

%d bloggers liken dit: